27. 9. 2017
18.30

EL FUTUR DE LA UNIÓ EUROPEA

La Cambra de Comerç Alemanya per a Espanya i el Cercle d'Economia es complauen a convidar-vos a aquesta Sessió amb motiu de la celebració del centenari de la Cambra de Comerç Alemanya per a Espanya

22. 9. 2017
11h

DESPRÉS DE LA CRISI, UN PAS ENDAVANT PER A LA ZONA EURO

CIDOB, EuropeG i Cercle d'Economia es complauen a convidar-vos a aquesta Jornada en la qual participarà Juan José Brugera, Enrico Letta, Jordi Bacaria, Antoni Castells, i Eulàlia Rubio.Modera l'acte en Xavier Vidal-Folch, periodista.

18. 9. 2017
19h

Cicle Capitans d’Indústria amb GRUP JULIÀ

En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen a convidar-vos a la Sessió amb Grup Julià, amb Josep Adell Antonio, President del Grup Julià i Josep Adell Duacastella, Conseller Delegat del Grup Julià. El diàleg serà conduït per l'editor Xavier Cambra.

13. 9. 2017
19h

EL PERIODISME EN L’ECONOMIA DIGITAL

El Cercle d'Economia es complau a convidar-vos a la Sessió amb Alberto Artero, director general d'El Confidencial,
Enric Hernández, director d'El Periódico i Albert Sáez, periodista i director del Màster en Transició Digital a Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

14. 6. 2017
19:00

Cicle Capitans d’Indústria amb Indukern

En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen a convidar-vos a la Sessió amb Indukern, amb José Luis Díaz-Varela Somoza, Fundador i President del Grupo Indukern y Raúl Díaz-Varela Bertschinger, Vicepresident i Conseller Delegat del Grupo Indukern. El diàleg serà conduït per l'editor Xavier Cambra

1/15 15/15