5. 3. 2015
19:00

Cicle de Diàlegs “Empresa i Societat”: Salvador Alemany

Presentació del Llibre "Inteligencia Empresarial. Salvador Alemany en diálogo con Martí Saballs"

Sota el títol “El capitán de Industria español en los últimos cien años”, el 16 d’octubre de 1958 l’historiador Jaume Vicens Vives va pronunciar una conferència al Cercle que va tenir una forta influència. En ella animava als joves que acabaven de fundar el Cercle a prendre exemple dels empresaris que havien protagonitzat la revolució industrial en el nostre país per fer front als nous reptes associats a la posada en marxa de la integració europea.

Alhora, els cridava a assumir la seva responsabilitat en el foment del progrés econòmic, social i polític. Duts per aquell mateix esperit, la Junta Directiva del Cercle ve celebrant un cicle de conferències-diàlegs amb empresaris de llarga i reconeguda trajectòria. Amb aquesta iniciativa volem, d’una banda, mostrar-los reconeixement públic. D’altra, aprofitar la seva experiència i reflexions com a estímul per fer front als nous reptes que es plantegen en les empreses i en la societat en aquest inici d’un nou segle.

En el llibre “Inteligencia empresarial”, Salvador Alemany, president d’Abertis, en diàleg amb Martí Saballs, periodista i director adjunt del diari Expansión, ens dóna la seva opinió de com ha de ser l’empresari d’avui dia, sempre al fil de l’actualitat i dels profunds canvis econòmics, socials i financers