8. 3. 2016
8.30h

Presentació del 2º Informe sobre la desigualtat a Espanya

La Fundació Cercle d'Economia i la Fundación Alternativas es complauen a convidar-los a la Sessió amb Luis Ayala, Jorge Calero, Antón Costas, Carlos Cuatrecasas, Pere Portabella, Jesús Ruiz-Huerta i Carme Trilla.

La desigualtat s’ha convertit en una seriosa amenaça per a la cohesió social i política, així com per a la sostenibilitat del creixement econòmic. Encara que constitueix una dinàmica global, que colpeja amb especial duresa a les societats europees, caracteritzades per una àmplia i confiada classe mitjana que, avui, veu com els seus expectatives de futur es deterioren.

Tot això comença a manifestar-se de manera clara i preocupant en els mapes polítics dels Estats de la Unió Europea. Després de l’eclosió de partits radicals, trobem aquest temor ciutadà a caure del costat dels que queden al marge del progrés i el benestar.

En aquest sentit, la Fundación Alternativas ve manifestant des de fa temps unaespecial preocupació per la creixent desigualtat. Fruit d’això és l’elaboració del Segon Informe sobre la desigualtat a Espanya, que es presenta i debat en un acte organitzat conjuntament amb la Fundació Cercle d’Economia que també comparteix aquesta preocupació per la creixent fragmentació de la nostra societat.